Šola vedske astrologije

Študij Jyotisha daje  poglobljen uvid

Študij Jyotisha - vedske (indijske) astrologije

Džotiš (Jyotish) je indijska astrologija. Izvira iz pradavnih vedskih časov in pomeni ustvarjanje svetlobe. Osvetljuje nam življenjsko pot in nas seznani z našo karmično in dharmično popotnico, s katero smo tokrat ''obiskali'' Zemljo. Ker omogoča tudi "vpogled" v obdobja, ki prihajajo, nam s tem "odpre" možnost, da določene stvari spremenimo oziroma izberemo po svoje.

V enkratnem trenutku rojstva je skrita zgodba našega življenja. Starodavno znanje Džjotiša nam z ohranjenim znanjem in preventivnimi tehnikami odstira zaveso pozabe ter nam omogoča, da po svoji poti stopamo srečnejši in samozavestnejši.

Čisto verjetno je, da vam bo ta študij spremenil življenje. To je pravzaprav pričakovano, saj vsakemu poznavalcu Džotiša --- usoda, karma in svobodna volja več niso neznanke. Razmislite o pričakovanih dobrobitih in o svoji pripravljenosti za resnično preobrazbo.


Potek študija:

 • Odlično zasnovan 3-letni študij Džotiša (po sistemu Duhovne akademije iz Hrvaške, katere ustanovitelj je Adrian Predrag Kezele), vam bo omogočil toliko znanja, da boste lahko »brali« Jyotiš astrološke karte in s tem sledili ter razumeli lastno življenjsko pot kot tudi pot svojih dragih in drugih ljudi.

 • Predznanje ni potrebno! Pričeli bomo od začetka ter postopoma prišli do poglobljenega znanja!

 • Študijsko gradivo je v večini prevedeno v slovenski jezik (5% gradiva je še v hrvaščini).
 • Podajanje snovi in vaje potekajo NA DALJAVO via ZOOM povezava ali preko video posnetkov do katerih dobite dostop individualno.
 • Najmanj enkrat tekom študijskega leta se bomo srečali v živo (vikend seminar, ki traja od petka do nedelje pozno popoldan, lokacijo sporočim naknadno).
 • Za vse, ki pristopite k študiju, se strinjate, da vse pregledane naloge z moje strani, ki so 80% pravilno rešene, dobijo v učenje tudi vsi vaši sošolci in sošolke. Skupina je zaprtega tipa, delamo z inicialkami, zato, da se korektno uporablja osebne podatke.

 • INFORMATIVNI DAN 1. letnika študija za LJ skupino:
 • sreda,  20.  9.  2023  od  18  do  cca.  20h  via  ZOOM (predavanje se bo snemalo, zainteresiranim bo omogočen dostop do posnetka)

 

 • ZAČETEK študija za 1. letnik bo v četrtek, 5. oktobra 2023 od 17h do cca. 20h via ZOOM
 • PRIJAVE za študij zbiram na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. - prijave so možne do konca oktobra 2023,
  saj se vsa predavanja snemajo in je možen ogled za nazaj

 

Trajanje posameznega letnika:

- 9 mesecev (od septembra (informativni dan) do zadnji vikend maja oziroma prvi vikend junija v tekočem študijskem letu)
- časovni razpored srečanj dobite na predavanjih
- zaključni vikend seminar (v začetku junija v Ankaranu) je seminar, ki se začne v petek popoldan ter traja do nedelje popoldan). Namenjen je izključno vajam ter utrjevanju pridobljenega znanja (ni vštet v ceno študija)
- posnetki predavanj bodo dostopni preko posebne platforme do katere dobite dostop, če pristopite k študiju oziroma ob začetku študijskega leta

 

Lokacija študija:

* via ZOOM (nekatera srečanja potekajo na daljavo, za nekatera dobite posnetek in pošljete vaje. Srečanja via ZOOM za 1. letnik 2023/2024 bodo organizirani ob ČETRTKIH.

Dostop in možnost večkratnih ogledov posnetkov razlage snovi bo omogočen od posamezne srede dalje.

 

Prijava za študij in pogoji:

Za prijavo in prošnjo k udeležbi študija se šteje poslan življenjepis, ki naj vsebuje:

* kontaktne podatke študenta/ke (naslov prebivališča, e-mail, GSM),

* obvezno navedite točne podatke o rojstvu (dan, mesec, leto, uro rojstva, mesto ter državo rojstva),

* navedite tudi namen, zakaj si želite študirati Đotiš.

Po pregledu vloge, si vodja šole pridržuje pravico, da brez posebnih obrazložitev ne sprejme kandidata(ke) na šolanje. 
V primeru ugodno rešene prošnje, ste povabljeni, da se pridružite študiju.

 

 Odločitev o študiju Džotiša je zelo resna in zahteva veliko duhovno zrelost. 
Prosimo, prijavite se le, če ste zares zainteresiran kandidat/ka, saj je število mest omejeno!
PRIJAVE,  VPRAŠANJA  oz.  življenjepis  NASLOVITE na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ali

Za študij v Mariboru: Senka Nassif, Kot ob Šarhovi 5, 2106 Maribor ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.